Så här enkelt är det

Köp din kamin av oss - vi hjälper dig med allt

Nordisk Brasvärme arbetar alltid med fasta priser. Du vet därmed att priset i din offert är det pris du betalar i slutändan. Det är framförallt tre faktorer som påverkar priset: Kamin samt skorstensmodell, de tillval du gör, som t.ex. takstege, golvglas samt installationens komplexitet. I det pris du får ingår allt om du så önskar. Murningsarbete, snickerier, målning och givetvis själva kaminen. Våra montörer är proffs på just kaminer, vilket gör att din nya braskamin installeras på absolut bästa sätt.

4 steg - Att köpa din nya kamin av oss

När du hittat den kamin du vill installera i ditt hem är det dags för oss att åka ut och mäta. Det gör vi för att vi tycker att du ska slippa det. Köper du din kamin av oss slipper du dessutom transportera tillbehör själv, samt köra den tunga kaminen hem till dig. Allt detta sköter vi, något som skiljer oss åt från våra konkurrenter. Vi erbjuder en helhetslösning för dig som bor i Göteborg samt Kungsbacka med omnejd, där vi tar ansvar för hela installationen. Du slipper ta ansvar för beräkning, det gör våra erfarna montörer och murare. Att vi enbart arbetar med ledande leverantörer och tillverkare gör att vi kan lämna 5-25 års garanti på alla de produkter vi säljer. Vi är också medlemmar i S.E.R.O. (Skorstensentreprenörernas riksorganisation). Väljer du att köpa din kamin av oss så får du en helhetslösning med fast pris. Enklare kan det inte bli! Kontakta oss redan nu och beställ din kamin från oss!

Steg 1 - Val av kamin

En eldstad är en möbel och måste passa in i ditt hem året runt.
Våra kaminer och spisar finns i en mängd olika varumärken och modeller.
I butiken hjälper vi dig att välja rätt typ och modell, så att din nya kamin uppfyller alla dina behov – vinter som sommar.
Vi lyssnar på dina önskemål avseende funktion, storlek, färg och olika tillbehör. Oavsett om du bor i en nyfunkiskåk eller en sekelskiftesvilla har vi en eldstad som passar dig perfekt!

Steg 2 – Kostnadsfritt hembesök med planering och rådgivning

Under ett hembesök - som normalt tar cirka en timme - hjälper våra montörer dig att ta fram den bästa lösningen för just ditt hus.
Tillsammans planerar ni installationen och en helhetslösning där vi tar ansvar från måttagning till färdig installation.
I samband med det får du en offert med ett fast pris att ta ställning till.


Steg 3 - Installation i ditt hus

För att du ska få glädje av din nya eldstad är det viktigt att installationen blir rätt utförd. För att säkerställa kvaliteten i våra installationer utbildas alla våra murare & montörer. 
En installation tar normalt 1 - 2 dagar i en villa.  Om du vill fraktar vi även bort din gamla eldstad.

Steg 4 - Genomgång och slutbesiktning

När din nya eldstad har installerats går vi tillsammans igenom produkten och arbetet.
Hela installationen avslutas sedan med en slutbesiktning av skorstensfejarmästaren för att säkerställa att slutresultatet blivit såsom vi varit överens om från början.

Facebook Twitter Google+
  Kontakt

Showroom & butik:

Mariedalsvägen 236, 439 34 Onsala

Postadress:

Bueråsvägen 61, 439 91 Onsala

Tel: 0300-32 30 99
info@nordiskbrasvarme.se

  Öppettider

Öppettider:

Tis-Tors:   10:00-17:00
Fredag:    10:00-14:00
Lör-Mån:           Stängt

Telefontid:

Mån-Fre:  08.00-17.00

 
Avvikande Öppettider

Vi finns normalt på plats enligt öppettiderna, men ring gärna före besök då vi ibland är iväg på kortare ärenden eller dylikt.
(Det förekommer också att vi finns på plats utanför dessa tider.)

 
Leverans & Installation

Vi levererar och monterar kaminer i bl.a. Kungsbacka, Onsala, Vallda, Fjärås, Frillesås, Åsa, Varberg, Särö, Billdal Mölndal, Göteborg

×

Logga in